Департамент Вінницької міської ради 
Комунальний заклад 
„Дошкільний навчальний заклад №35 Вінницької міської ради”;
21036 м. Вінниця, вул. Хмельніцьке шосе 16
тел: (0432) 59-21-53   ; email: vndnz35@ukr.net

Досягнення 2014 – 2015 н.р

Інформація про досягнення роботи ДНЗ №35 за 2014-2015 навчальний рік.

 Журнал « Дошкільне виховання» № 7 – 2014р. «Застосовуємо ІКТ засвоєння цифр та складу числа».

 

  І місце   по підготовці до нового навчального року

  1 місце в рейтинговій оцінці – 10 0000грн

2 вересня Педагоги дошкільного закладу стали учасниками VІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій м. Черкаси. Нагороджені грамотами. На конкурс були представлені освітні проекти : «Виховання дітей дошкільного віку в полікультурному середовищі», « Розвиток  інтелекту  та екстраординарних здібностей дітей дошкільного віку за допомогою мультимедійних засобів  навчання та мнемотехніки».

Конкурс дитячої творчості «Зимова феєрія»- І місце

 

15.04.2015р.- перемога в міському конкурсі «Кращий webсайт»

16.04.2015р.- передача «Класна робота» В даній передачі висвітлений досвід роботи дошкільного закладу по впровадженню власного проекту «Виховання дітей дошкільного віку в полікультурному середовищі»

Дитячий колектив ДНЗ №35, переможець міського фестивалю дитячої творчості« Чарівна квітка» у вокальному жанрі.

 

Маленькі діти мрійники і фантазери. А мріють вони про все на світі.

У Бронюк Єви – вихованки ДНЗ № 35 теж є свої дитячі мрії, з якими вона поділилася з глядачами гала – концерту фестивалю дитячої творчості «Чарівна квітка», проспівавши пісню вінницької співачки Оксани Славної«Мрій».

Єва Бронюк талановита дівчинка, захоплюється співом. Виступатина сцені їй дуже подобається. Підготували цей виступ музичний керівник дошкільного закладу Хомюк О.А. та хореограф Гладка К.С.

Звучить чарівна мелодія, чути гарний та ніжний спів дівчинки. У її співістільки ніжності, добра і краси, що все це передалося присутнім глядачам. Ніхто не залишився байдужим. І як результат – перемога в вокальному жанрі.

Дитячий колектив ДНЗ №35, переможець міського фестивалю дитячої творчості« Чарівна квітка» в номінації художнє читання

 

«Легенда про трьох сестер»

Колись велика поетеса Леся Українка взяла в своє літературне прізвище ім’я рідної країни. Мов прапор боротьби, мов символ нескореності, пронесла вона ім’я України через усесвоє життя.

Так само, як безсмертна Леся, назву рідного краювзяли собі ім’ям три сестри – партизанки. Було це у дні Великої Вітчизняної війни.Саме про них «Легенда про трьох сестер» , яку написав наш земляк Станіслав Тельнюк.А прочитали її вихованці дошкільного закладу, учасники літературного гуртка «Казковий передзвін», переможці дитячого фестивалю художньої творчості «Чарівна квітка». Діти з такою щирістю розказували трагічну історію України, що чимало присутніх не змогли стримати сліз. Глядачі підтримали дошкільнят учними оплесками.

28.05. 2015р. – Дошкільний заклад відвідали учасники Всеукраїнського семінару «Екологія дитинства». Гостям був представлений проект «Дитина вXXІ столітті » та проведений з ними майстер – клас «Родзинки ейдотехніки ».