Департамент Вінницької міської ради 
Комунальний заклад 
„Дошкільний навчальний заклад №35 Вінницької міської ради”;
21036 м. Вінниця, вул. Хмельніцьке шосе 16
тел: (0432) 59-21-53   ; email: vndnz35@ukr.net

Участь у міському конкурсі «Чарівна квітка» 2018 р.

Дитячий колектив КЗ «ДНЗ №35 ВМР», переможець міського фестивалю дитячої творчості « Чарівна квітка» у оригінальному жанрі

«MIX PARADE» студії барабанщиків та мажореток «Шоу-ритм».

Гуртківці неодноразово брали участь в міських конкурсах дитячої творчості і ставали переможцями. В дошкільному закладі діє гурток « Дивограй», керівником якого є творчий музичний  керівник Хомюк О.А., нею був створений  дитячий оркестр. Відвідують гурток дошкільнята 5-6 – річного віку. Тут вони навчаються грі на музичних інструментах, розуміти і любити музику, мистецтво. Часто оркестр ставав окрасою свят та розваг для педагогів та батьків. Але ми не стоїмо на місці, а рухаємось у ногу з часом. В цьому році була створена студія барабанщиків та мажореток, де хлопчики продемонстрували гру на барабанах, а дівчатка справились на відмінно з роллю мажореток. Дітям подобається запальна музика, чіткий ритм, перешикування. Під час виконання номеру  всьому залу передався гарний настрій виконавців. Вдалий виступ  дітей журі оцінило високою відзнакою.

Дитячий колектив КЗ «ДНЗ №35 ВМР», переможець міського фестивалю дитячої творчості « Чарівна квітка» у оригінальному жанрі.

В дошкільному закладі працює спортивно-хореографічний гурток під керівництвом досвідченого інструктора з фізкультури Глущенко І.Б. «Sky jumping”. Гурток відвідують діти середніх та старших груп. Щорічно діти беруть активну участь у різних заходах. В цьому році на конкурс «Чарівна квітка» був представлений спортивно-хореографічний  номер оригінального жанру «Батл амазонок і племені Хімба». Сюжет номеру та постановку рухів допомагала створювати хореограф Висоцька М.А. Глядачі  гала – концерту мали змогу переглянути батл незкорених красунь амазонок та войовничого мужнього племені Хімба. Та як би вони не воювали між собою, в кінцевому результаті перемогла дружба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *