Департамент Вінницької міської ради 
Комунальний заклад 
„Дошкільний навчальний заклад №35 Вінницької міської ради”;
21036 м. Вінниця, вул. Хмельніцьке шосе 16
тел: (0432) 59-21-53   ; email: vndnz35@ukr.net

Солодкий букетик

Наближається особливе свято? Бажаєш подарувати другові смачненькі цукерки, але вручити звичайну коробку солодощів — занадто просто і нудно для Тебе?

Пропоную Тобі виготовити оригінальний букет із цукерок та вразити усіх присутніх своїм незвичайним та вишуканим подарунком.

Зацікавила ідея? Тоді поїхали далі!

Для букету із цукерок Тобі потрібні:

— гофрований папір фіолетового кольору,

— цукерки в обгортках,

— палички для барбекю,

— двосторонній скотч,

— флористична тейп-стрічка зеленого кольору,

— гладенька подарункова (поліпропіленова) стрічка рожевого (шириною 0,5 см і 1-2 см), і зеленого (шириною близько 0,5 см) кольорів,

— подарунковий бант,

— обценьки,

— обгорткова прозора плівка з візерунком.

 

1. Беремо фіолетовий гофрований папір та вирізаємо прямокутник 18х12 см. З боку цього прямокутника вирізаємо менший — розміром 9х6 см.

 

2. Поміщаємо менший клаптик на вже розрізаний великий прямокутник. Зверху кладемо цукерку в обгортці та загортаємо навколо неї гофрований папір циліндром.

 

3. Зверху на паличку для барбекю тонкою стрічкою намотуємо двосторонній скотч. Замість палички можна використати і твердий дротик.

4.Вставляємо паличку в циліндр із цукеркою, хвостик цукерки має дивитися вгору. Притискаємо нижню частину гофрованої «квітки» до скотчу на паличці та обкручуємо навколо черешка так, щоб цукерка опинилася в центрі квітки.

Відразу ж наріжемо довгими тонкими смужками зелену стрічку для листя квітки.


7. Розправляємо пелюстки квітки так, щоб із них виглядала серцевина — хвостик цукерочки.

 

8. Складаємо наш солодкий букет. Зелені смужки закручуємо в локони за допомогою ножиців. З’єднуємо квіти та окремі пучки листя флористичною тейп-стрічкою. Скріплюємо всі стебла в одне, закручуючи їх одне навколо одного за допомогою обценьок (якщо використовуєш для стебел дротики).

 

9. Коли букетик готовий, загортаємо його плівкою з візерунком чи подарунковою сіткою для квітів, зв’язуємо широкою рожевою стрічкою та прикріплюємо бант.